Loading...
Els Masos 2019-05-16T17:56:56+00:00

Project Description

Els Masos, Pals

L’habitatge es localitza en una parcel·la de forma trapezial sense desnivell en el límit urbà dels Masos de Pals.

El programa definit per la Propietat respon a les necessitats convencionals pròpies d’un nucli familiar reduït. Es demana un habitatge molt obert a l’exterior però alhora que preservi una certa privacitat. L’accés rodat i a peu s’efectua per l’extrem nord de la parcel·la on un mur de formigó marca l’entrada i separa aquesta zona més exposada de la del jardí, que té un caire més privat. El projecte es resol en tres plantes, el soterrani on trobem l’aparcament i serveis; la planta baixa, que acull les estances de dia i es concep totalment bolcada a l’exterior amb grans panys de vidre, porxos i pèrgoles de fusta orientades a sud i oest. La privacitat s’aconsegueix amb un franja vegetal envoltant el perímetre de la parcel·la. La planta primera, menys exposada, incorpora la zona de nit i es relaciona amb l’exterior a través d’una terrassa semi coberta formalment resolta amb un element que sembla emmarcar el paisatge tot cercant les llunyanes vistes del centre històric medieval de Pals.

Detalls

ANY

2018

ESTAT

Avantprojecte

EMPLAÇAMENT

Pals (Baix Empordà)

SUPERFÍCIE

408’44 m2

Torna a Projectes

Galeria