Loading...
La Goba 2019-04-30T13:29:38+00:00

Project Description

La Goba, Vidreres

El projecte es troba ubicat en una urbanització als afores de Vidreres, en una parcel·la rectangular orientada en sentit est-oest.

Un dels requisits inicials plantejats per la Propietat era el d’un programa ampli per a una extensa família amb un pressupost limitat. S’aposta per un esquema en planta convencional en forma de L que permet encabir la totalitat del programa destinat a habitatge en una única planta alhora que es racionalitzen les circulacions i es separen la zona de dia de la de nit. Amb aquest plantejament es generen, addicionalment, dos ambients exteriors diferenciats, un per a les habitacions (orientades totes elles a sud) i un altre per a l’estar menjador (orientat a sud, est i oest) que inclou la piscina i una cos auxiliar destinat a la zona de la barbacoa. Aquest volum genera, en la seva relació amb l’edificació principal, la zona porxada d’accés a l’habitatge per l’extrem nord de la parcel·la.

Detalls

ANY

2014

ESTAT

En construcció

EMPLAÇAMENT

Vidreres (La Selva)

SUPERFÍCIE

246’86 m2

Torna a Projectes

Galeria