Loading...
Can Batlle 2020-02-04T18:10:19+00:00

Project Description

Masia a Vidreres

El projecte fa referència a la reforma d’una masia existent ubicada a la part sud-oest del polígon industrial del municipi i a tocar d’una gran massa forestal coneguda com la Pineda de l’Artús.

L’edificació, que data del segle XVII, és de planta rectangular i s’estructura en dues alçades. Aprofitant els murs i façanes originals, sense efectuar-hi cap tipus d’increment de volum, l’actuació consisteix en reformar l’edificació tot protegint la imatge, tipologia i elements arquitectònics i de decoració singulars de pedra de la façana. El gruix principal de les actuacions consistien en la substitució de l’embigat de fusta així com la reconstrucció de la coberta tot unificant-la formalment, la consolidació de les voltes que configuren el sostre de la planta baixa, la restauració de les façanes i la reconstrucció d’algunes parts d’aquestes que es trobaven molt deteriorades. El programa resultant de l’actuació és el propi d’una habitatge unifamiliar.

Detalls

ANY

2002

ESTAT

Obra finalitzada

EMPLAÇAMENT

Vidreres (La Selva)

SUPERFÍCIE

482’10 m2

Torna a Projectes

Galeria